Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα - Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ... : Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει.

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα - Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ... : Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει.. Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει. Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο! Ότι καλό έφερε η σημερινή ημέρα, αύριο εύχομαι να γίνει καλύτερο! Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι.

Ευχηθείτε καλό βράδυ στα αγαπημένα σας πρόσωπα με πρωτότυπες ευχές και στιχάκια για καληνύχτα! Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του!

Μπήκε ο σύντροφός της στο πλατό και η Ματίνα Νικολάου ...
Μπήκε ο σύντροφός της στο πλατό και η Ματίνα Νικολάου ... from www.zappit.gr
Για πρώτη φορά ίσως στην ελληνική τηλεόραση, ο γρηγόρης αρναούτογλου είχε καλεσμένη μια φανταστική, τηλεοπτική περσόνα. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του! Κύριος καλο μεσημερακι καλό μεσημεράκι: Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα (26/11) σατίρισε το ριάλιτι μοντέλων του star, greece's next top model! «αμάρτησε μαζί μου και έλα…» ακουγόταν στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι» του σκαϊ το μεσημέρι της τρίτης, και η βάνια… ενθουσιάστηκε λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε ξεχνώντας ότι φορούσε φόρεμα. Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της εκπομπής, στο οποίο είδαμε τον νίκο μουτσινά να απολαμβάνει τον ύπνο του! Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει.

Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο).

H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην εκπομπή. Η τηλεοπτική παρτενέρ του νίκου μουτσινά χόρευε ξέφρενα και θέλησε να. Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει. Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. Η destiny εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό και ο νίκος μουτσινάς πάγωσε βλέποντάς την. Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. Ο παρουσιαστής δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στα μάτια του. Εξαλλος ο νίκος μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν… ο νίκος μουτσινάς έγινε βάνια και η βάνια νίκος μουτσινάς… το κοινό στο πλατό ζητωκραύγαζε και οι τηλεθεατές απόλαυσαν το. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ!

Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. Δείτε τη «βάνια» να κάνει το ίδιο στο παρακάτω βίντεο και θα πέσετε κάτω από τα γέλια Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει.

Καλό Μεσημεράκι: Δείτε το νέο τρέιλερ του Νίκου Μουτσινά ...
Καλό Μεσημεράκι: Δείτε το νέο τρέιλερ του Νίκου Μουτσινά ... from mag.sigmalive.com
Ευχηθείτε καλό βράδυ στα αγαπημένα σας πρόσωπα με πρωτότυπες ευχές και στιχάκια για καληνύχτα! Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο! Εξαλλος ο νίκος μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Ένα μικρό reunion της φετινής eurovrision είχε σήμερα ο νίκος μουτσινάς, ο οποίος είδε στο καλό μεσημεράκι όχι μια, όχι δύο αλλά τρείς απο τις κοπέλες που έκαναν θραύση φέτος στον μουσικό διαγωνισμό να συναντιούνται μαζί του στο πλατό. Η «βάνια» για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα στην εκπομπή του νίκου μουτσινά. «αμάρτησε μαζί μου και έλα…» ακουγόταν στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι» του σκαϊ το μεσημέρι της τρίτης, και η βάνια… ενθουσιάστηκε λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε ξεχνώντας ότι φορούσε φόρεμα. Μουτσινάς & βάνια γίνονται ketchup & μουστάρδα στο καλό μεσημεράκι(vid). Την βάνια, που υποδύεται εκπληκτικά στο «καλό μεσημεράκι» η ματίνα νικολάου.

Δείτε τη «βάνια» να κάνει το ίδιο στο παρακάτω βίντεο και θα πέσετε κάτω από τα γέλια

Δείτε τη «βάνια» να κάνει το ίδιο στο παρακάτω βίντεο και θα πέσετε κάτω από τα γέλια Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34. H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν… ο νίκος μουτσινάς έγινε βάνια και η βάνια νίκος μουτσινάς… το κοινό στο πλατό ζητωκραύγαζε και οι τηλεθεατές απόλαυσαν το. Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον νίκο μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα! Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Ο λόγος που η βάνια εκνευρίστηκε με τον νίκο μουτσινά είναι πως δυο συνεργάτες της εκπομπής, πήγαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είχε κάνει δώρο ο τα στιγμιότυπα «ανέβασε» η ιωάννα μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η «βάνια» τα είδε και έγινε έξαλλη. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00. Τα έδειξε όλα, πως θα την πουλήσαμε σε άλλα κανάλια

«τα είδαμε όλα, μην μας λες τίποτα. Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει. Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα στο καλό μεσημεράκι η βάνια εισέβαλε στο πλατό στην έναρξη της εκπομπής, όπου μας παρουσίασε το outfit που επέλεξε και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ξανά χαμό. Όλες οι ειδήσεις για καλό μεσημεράκι βάνια στο μεγαλύτερο νεανικό site. Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34.

Οταν η Αλίκη ήταν γυμνή- Οι τολμηρές πόζες | People ...
Οταν η Αλίκη ήταν γυμνή- Οι τολμηρές πόζες | People ... from files.thetoc.gr
Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Δευτέρα 03 αυγούστου 2020, 14:40. Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών. «τα είδαμε όλα, μην μας λες τίποτα. Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην.

Η destiny εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό και ο νίκος μουτσινάς πάγωσε βλέποντάς την.

Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της λένας ζευγαρά έκαναν. Την βάνια, που υποδύεται εκπληκτικά στο «καλό μεσημεράκι» η ματίνα νικολάου. H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην εκπομπή. Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο). Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει. Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του! Τα έδειξε όλα, πως θα την πουλήσαμε σε άλλα κανάλια Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Ο παρουσιαστής δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στα μάτια του. Δευτέρα 03 αυγούστου 2020, 14:40. Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών.

Εξαλλος ο νίκος μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του καλο μεσημερακι. Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama