Nikos Zisis Fenerbahçe / Fenerbahce Ulker Istanbul - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL : Biraz yorgunsunuzdur diye tahmin ediyorum… nikos zisis:

Nikos Zisis Fenerbahçe / Fenerbahce Ulker Istanbul - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL : Biraz yorgunsunuzdur diye tahmin ediyorum… nikos zisis:. Resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. 29 aralık 2014 pazartesi 23:09. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek.

29 aralık 2014 pazartesi 23:09. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. 29 ara 2014 güncelleme 17:23 tsi̇. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. Takımımız fenerbahçe ülker, kadrosunu avrupa basketbolunun en önemli ve tecrübeli oyun kurucularından biri olan nikos zisis ile güçlendirdi.

Category:Nikolaos Zisis - Wikimedia Commons
Category:Nikolaos Zisis - Wikimedia Commons from upload.wikimedia.org
Zisis, 2004 ve 2005 yıllarında yunanistan all star organizasyonunda da yer aldı. Eurohoops'un haberine göre fenerbahçe, kazan'a 600 bin. By eurohoops team / info@eurohoops.net. Fenerbahçe'den açiklama takımımız fenerbahçe ülker, kadrosunu avrupa basketbolunun en önemli ve tecrübeli oyun kurucularından biri olan nikos zisis ile güçlendirdi. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. Keşke calathes ya da heurtel gelseydi ama zisis de kötü oyuncu değil. Biraz yorgunsunuzdur diye tahmin ediyorum… nikos zisis:

Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz.

Keşke calathes ya da heurtel gelseydi ama zisis de kötü oyuncu değil. Euroleague'de son 16'ya kalan fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i renklerine bağladı. Eurohoops'un haberine göre fenerbahçe, kazan'a 600 bin. 16 ağustos 1983, selanik, yunanistan), yunan profesyonel basketbol oyuncusudur. Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Nikolaos nikos zisis (alternate spelling: Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Giriş:29 aralık 2014 17:16 güncelleme:27 nisan 2021. 28 aralık 2014 pazar 11:37 bu haber 228 kez okundu. Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek.

Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Türkiye basketbol ligi'nin son şampiyonu fenerbahçe ülker aradığı oyun kurucuyu rusya'da buldu. Fenerbahçe ülker, nikos zisis için kulübü unics kazan'la anlaştı. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek.

Anadolu Efes Istanbul vs. Fenerbahce Ulker Istanbul - Game
Anadolu Efes Istanbul vs. Fenerbahce Ulker Istanbul - Game from www.euroleague.net
29 aralık 2014 pazartesi 23:09. Fenerbahçe ülker'in yeni transferi nikos zisis i̇stanbul'a geldi. Yüzüklerin efendisi nıkos zısıs ve fenerbahçe. Resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: 16 ağustos 1983, selanik, yunanistan), yunan profesyonel basketbol oyuncusudur. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti. Eurohoops'un haberine göre fenerbahçe, kazan'a 600 bin.

Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu.

Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu. Fenerbahçe ülker yeni bir transfer daha yaparak nikos zisis'i kadrosuna kattı. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Giriş:29 aralık 2014 17:16 güncelleme:27 nisan 2021. Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti. Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu. Nikolaos nikos zisis (alternate spelling: Euroleague'de son 16'ya kalan fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i renklerine bağladı. Fenerbahçe ülker, unics kazan'ın yunan oyun kurucusu nikos zisis renklerine bağladı. Fenerbahçe'den açiklama takımımız fenerbahçe ülker, kadrosunu avrupa basketbolunun en önemli ve tecrübeli oyun kurucularından biri olan nikos zisis ile güçlendirdi. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek.

Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek. Fenerbahçe ülker yeni bir transfer daha yaparak nikos zisis'i kadrosuna kattı. Eurohoops'un haberine göre fenerbahçe, kazan'a 600 bin. Takımımız fenerbahçe ülker, kadrosunu avrupa basketbolunun en önemli ve tecrübeli oyun kurucularından biri olan nikos zisis ile güçlendirdi.

Nikos Zisis - Wikipedia
Nikos Zisis - Wikipedia from upload.wikimedia.org
Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. By eurohoops team / info@eurohoops.net. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Fenerbahçe ülker'in yeni transferi nikos zisis i̇stanbul'a geldi. Eurohoops'un haberine göre fenerbahçe, kazan'a 600 bin.

Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu.

By eurohoops team / info@eurohoops.net. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek. Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek. Fenerbahçe ülker, nikos zisis için kulübü unics kazan'la anlaştı. Biraz yorgunsunuzdur diye tahmin ediyorum… nikos zisis: Yüzüklerin efendisi nıkos zısıs ve fenerbahçe. Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu. 16 ağustos 1983, selanik, yunanistan), yunan profesyonel basketbol oyuncusudur. 29 ara 2014 güncelleme 17:23 tsi̇. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. Nikos zisis artık türkiye'de oynayacak.

Born august 16, 1983) is a greek former professional basketball player who last played for aek athens of the greek nikos zisis. Fenerbahçe ülker yeni bir transfer daha yaparak nikos zisis'i kadrosuna kattı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama